B&B Huize Klijn Velderman

Temidden van een fraaie omgeving ,gelegen tussen de Rijn en de Eltenberg, runnen wij ons B&B Huize Klijn Velderman. Wij zijn Sjoerd en Martine Klijn Velderman, hebben 2 kinderen en hebben een passie voor duurzaamheid en verantwoord eten.

In 2013 is onze droom werkelijkheid geworden toen we eigenaar werden van de woning uit 1918, die pal naast ons eigen huis, uit 1904 ,staat. Na 2 jaar van verbouwing is onze B&B in klassieke stijl gerenoveerd.

De omgeving kenmerkt zich door het uitzicht op de Eltenberg, veel water en de Rijn. Naast vele wandel- en fietsroutes loopt ook het Pieterpad voor de deur, onze B&B is dus ideaal als tussenstop.

Op loop- en fietsafstand zijn diverse eetgelegenheden en terrasjes te bereiken. 

Complete kamers

Op de 1e etage hebben wij 2 slaapkamers, elk voorzien van een eigen douche en toilet. Naast een fantastisch uitzicht zijn ook de praktische zaken zoals waterkoker, koffie, Wi-Fi en tv aanwezig. De kamers zijn klassiek ingericht. Op de begane grond is een ontbijtruimte waar 's morgens een heerlijk ontbijt geserveerd wordt.

Bekijk onze kamers hier

Eten en slapen langs de Rijn!

'Gelders Eiland arrangement'

  • Heerlijk diner met proeverij ‘arrangement’ 3 gangen voor 2 personen bij Villa Copera + welkomstdrankje;
  • Overnachting in Huize Klijn Velderman voor 2 personen;
  • Ontbijt met biologische/streekproducten;
  • Breng en ophaalservice van en naar Villa Copera;

Voor de menukaart van de proeverij volg deze link: PROEVERIJ

Voor slechts € 135,- met 2 personen (€ 92,50 voor 1 persoon). Vul hiervoor een reserveringsaanvraag in en vermeld daarbij dat u gebruik wilt maken van het 'Gelders Eiland arrangement'.

       

Gasten beoordeling

In februari 2017 hebben wij een award van Booking.com gekregen. Natuurlijk zijn wij hier heel trots op ;-).

B&B op TV

Vorig jaar zijn wij met onze energieneutrale woning en B&B in het programma "ons huis verdient het" van RTL 4 geweest. De korte samenvatting geeft een leuke indruk over de omgeving en de B&B in aanbouw.

Reserveringsaanvraag!